Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Θετική Ενέργεια. Ποια ενέργεια φοράτε εσείς;


Σκεφτήκατε ποτέ ποια ενέργεια φοράτε κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι; Όχι; Ξανασκεφτείτε το. Η ενέργεια που κουβαλάμε, επηρεάζει πρώτα εμάς και μετά τους άλλους. Συνεπώς, αν φοράμε την ενέργεια του ανήσυχου ή του πολυάσχολου, ελκύουμε την ανάλογη ψυχική διάθεση αλλά και άτομα που φέρουν την ίδια ενέργεια με μας. Αποτέλεσμα: Συνεχές στρες, νεύρα, θυμός. Στο χέρι σας είναι, όμως, ποια ενέργεια θα «φορέσετε»!


Η ενέργεια της έλλειψης, της αργοπορίας, του χθεσινοβραδινού καβγά, της διάθεσης κάποιου άλλου, του φόβου και της ανισορροπίας γίνεται αντιληπτή. Σε όλους μας σχεδόν έχει τύχει να βρεθούμε δίπλα σε κάποιο άτομο που εκπέμπει «θετική ενέργεια»  και σε κάποιο που δεν μπορούμε να αντέξουμε ούτε λεπτό.
Κλείστε λοιπόν τα μάτια, πάρτε βαθιές αναπνοές, χαλαρώστε και διώξτε τις αρνητικές και ανεπιθύμητες σκέψεις, αφού από εκεί αρχίζουν όλα: Από τη σκέψη.

 Θέλετε να δοκιμάσετε να «φορέσετε» την ενέργεια της αγάπης, της ανεκτικότητας και της ηρεμίας; Για να «φορέσετε» την καλύτερη ενέργεια που μπορείτε, δοκιμάστε τα εξής: Ξυπνήστε, τεντωθείτε και μετά χαμογελάστε, έστω και αν αυτό αποτελεί πρόκληση για σας. Πιείτε ένα ποτήρι νερό μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι και πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και απολαύστε το φως της μέρας, είτε αυτή είναι ηλιόλουστη είτε συννεφιασμένη. Για λίγα λεπτά, σκεφτείτε τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και πριν βγείτε από το σπίτι «φορέστε» την ενέργεια που θα σας δώσει τη δύναμη να περάσετε τη μέρα. Εσείς θα επιλέξετε ποια ενέργεια θα είναι αυτή.

 insite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου