Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή στα τριαντάφυλλα!


Funny Valentine Flowers Gallery 


Η παράδοση της ανταλλαγής λουλουδιών γίνεται από αρχαιοτάτων χρόνων και έχει περισσότερη σχέση με τον ρομαντισμό και τον ιπποτισμό. Είτε είσαι δυναμικός χαρακτήρας είτε είσαι ντροπαλός σαν άντρας αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως πρέπει ν’ασχοληθείς για μια μέρα του χρόνου με τα λουλούδια .Λουλούδια παντού, λουλούδια σε διάφορους χρωματισμούς και εσύ να διερωτάσαι πιο λουλούδι είναι κατάλληλο για την περίσταση. 
Εμείς σας προτείνουμε τα τριαντάφυλλα αφού είναι η αχίλλειος πτέρνα κάθε τύπου γυναίκας. Τριαντάφυλλα μόνα τους ,τριαντάφυλλα σε μπουκέτα, κόκκινα ,κίτρινα, ροζ και ότι άλλο φανταστείς.Ως εδώ καλά τα πάμε ,το θέμα παράδοσης όμως πώς γίνεται? Σίγουρα έχουμε προχώρηση από τις παλιές εποχές και τώρα ότι θες να στείλεις μπορείς να το κάνεις με μία κίνηση όπως με το e-mail ή με το ταχυδρομείο. Δυστυχώς όμως χάνουμε την ανθρώπινη επαφή γιατί αυτά τα μέσα είναι απρόσωπα , εύκολα και πρέπει να προσέχουμε να μην καταντήσει η έκφραση των αισθημάτων μας κάτι το πλαζέ, άμορφο και αναμενόμενο.
Γι’αυτό ερωτευμένα μου πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας για να κάνουμε το ασθενές φύλο να τρέμει από αγάπη. Φυσικά, πρέπει να δείξετε για μια φορά πως αυτά που αρέσουν στην αγαπημένη σας, αρέσουν και εσάς. Αφού τα λουλούδια είναι το θέμα μας και μιας και θα τα προσέφερεται,δίνοντάς τα εξηγήστε της σας παρακαλώ γιατί διαλέξατε τα συγκεκριμένα χρώματα και δώστε της να καταλάβει πως έχει κοντά της τον πιο τρυφερό εραστή… 

Κόκκινο: Αγάπη και εκτίμηση 
Βαθύ Κόκκινο: Ομορφιά
Κίτρινο: Χαρά
Ασπρα τριαντάφυλλα : Αθωότητα,αγνότητα και μυστικότητα 
Ροζ: Χάρη
Βαθύ Ροζ: Αλληλεγγύη και συμπάθια
Πορτοκαλί: Πόθος

Κόκκινα και άσπρα: Ενωση
Παστέλ Χρώματα: Φιλία

Eνα τριαντάφυλλο: Απλότητα
Δύο τριαντάφυλλα δεμένα μαζί με ένα κλωνί: Αρραβώνας ή γάμος
Φύλλα: Ελπίδα





επιμένω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου