Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Έκλεισε το περιοδικό People

 
 
Μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας και ως συνέπεια των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της εταιρίας IMAKO, το εβδομαδιαίο έντυπο περνά στην ιστορία.
Τη στιγμή που είναι έντονη η φημολογία για προσπάθειες του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου να υπαχθεί η ΙΜΑΚΟ στο άρθρο 99, το προσωπικό του περιοδικού People ενημερώθηκε χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, ότι αναστέλλεται η λειτουργία του, μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας.


 

Το People ήταν το τρίτο κατά σειρά κυκλοφορίας εβδομαδιαίο περιοδικό της IMAKO και ήρθε στην Ελλάδα με πολύ μεγάλες προσδοκίες που εν πολλοίς οφείλονταν στον άκρως επιτυχημένο, ξένο τίτλο.
Μετά την αποχώρηση της διευθύντριας όλων των εβδομαδιαίων περιοδικών, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, από την εταιρία τον Σεπτέμβριο του 2010, το περιοδικό άλλαξε 2 φορές αρχισυντάκτη, ενώ από την πρώτη στιγμή οι υψηλές προσδοκίες δεν μεταφράστηκαν σε αντίστοιχα καλά νούμερα στις πωλήσεις. Το People παρέμεινε σε χαμηλότερες πτήσεις από το OK! και το Εγώ Weekly που ήταν οι άμεσοι ανταγωνιστές, με συνέπεια τα οικονομικά προβλήματα της ΙΜΑΚΟ τους τελευταίους μήνες να οδηγήσουν στην απόφαση της αναστολής της λειτουργίας του περιοδικού.


 
Να σημειωθεί ότι η ΙΜΑΚΟ φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Αττικές Εκδόσεις του Θ. Φιλιππόπουλου για την πώληση του Yupi.gr και του περιοδικού ΟΚ!


 
cosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου