Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Όμορφες στο λεπτό





Θέλετε να δείχνετε λαμπερές και όμορφες στη στιγμή; Τότε, πρέπει να θυμάστε ότι ακόμη και μερικές ώρες ύπνου και ξεκούρασης, δεν φέρνουν πάντα από μόνα τους θετικά αποτελέσματα. 

Και γι’ αυτό το λόγο ακριβώς οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με ρυτίδες και γραμμές πρέπει να χρησιμοποιείτε μία ειδική κρέμα ή μάσκα ενυδάτωσης καθώς και ένα προϊόν για να κρύβετε κατά κάποιο τρόπο τις ρυτίδες σας.

Όταν το πρόσωπό σας πάλι έχει χάσει τη λάμψη του, κάτι το οποίο συμβαίνει με τα χρόνια, να τρέφεστε με τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες και να χρησιμοποιείτε κρέμες ημέρας με συστατικά που βελτιώνουν τη φωτεινότητα του δέρματός σας. Είναι σημαντικό μάλιστα να μην αμελείτε την εβδομαδιαία απολέπιση της επιδερμίδας σας.

Μεγάλο πρόβλημα πάντως στην εμφάνισή μας είναι οι σακούλες, οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια. Γι’ αυτό πρέπει να ξεβάφεστε καλά και μετά να απλώνετε ένα ενυδατικό προϊόν στο πρόσωπό σας για να πετύχετε φυσικά αποτελέσματα. 
Πρέπει μάλιστα να αποφεύγετε το έντονο μακιγιάζ γιατί αυτό τονίζει πολλές ατέλειες. Γιατί πολύ απλά κάποιες ρυτίδες, εάν είστε βαμμένη με φυσικό τρόπο, μπορεί να περάσουν απαρατήρητες. Ενώ εάν χρησιμοποιήσετε πολλές στρώσεις κονσίλερ για να τις καλύψετε, σκεφτείτε τι θα γίνει κάποιες φορές που θα χαμογελάτε (το κονσίλερ δεν κρατάει άλλωστε για πάντα)… 




newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου